”De Alphense Goldies”

Wat vijf jaar geleden begon als een projectkoor voor ouderen bestaat het popkoor de Alphense Goldies inmiddels al vijf jaar. De Alphense Goldies bewijzen dat zingen niet aan leeftijd is gebonden, want steeds opnieuw krijgen de koorleden complimenten over de verrassend goede zang en bovenal het enthousiasme waarmee het repertoire ten gehore wordt gebracht.
De Alphense Goldies bestaat uit 60 niet meer zo heel jonge leden. Met veel inzet en plezier zingt het koor Nederlands- en Engelstalige liederen. Het repertoire varieert van muziek uit de Sixties, met o.a. liedjes van Elvis Presley en The Everly Brothers, tot meer hedendaags werk van bijvoorbeeld Nick en Simon en Claudia de Breij en alles wat daar tussen zit.
Zowel bij de repetities als bij optredens wordt het koor begeleid door de Combo Boys. Het koor staat onder leiding van de inspirerende dirigent Ibo van Ingen.

Naar de website


BENEFIETCONCERT

TEN BATE VAN HET KWF
VRIJDAG 8 NOVEMBER 2019

Deelnemende koren

 • Shantykoor De Kreunende Sluisdeuren
  Dirigent: René de Groot
 • Gospelkoor Sound of Celebration
  Dirigent: Tim Hermsen
 • De Alphense Goldies
  Dirigent: Ibo van Ingen
 • Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers
  Dirigent: Jeroen Bosman

Nader toelichting voor bezoekers

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, hooguit alleen om de navigatie, bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browser instellingen.


Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.