”Die Gouwe Sanghers”

Het koor dat uit 48 zangers bestaat, voert een breed scala aan koorliteratuur, van Renaissance en profanetot moderne muziek van binnenen buitenlandse componisten. Die Gouwe Sanghers is al jaren een begrip in het ‘Groene Hart’ en de regio. Waar u ook woont in het Groene Hart, DGS is niet ver weg. Ons koor heeft zowel kunst als cultuur hoog in het vaandel staan. DGS is een algemeen mannenkoor, toegankelijk voor iedere man, die op goed niveau wil zingen en dat ook wil uitdragen.

Het Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers is op zoek naar mannen die van zingen houden. Niet alleen diegenen die graag onder de douche zingen, maar ook willen zingen in een gezellige en vriendschappelijk sfeer met andere mannen. Wij oefenen elke maandagavond van 20.00 tot 22.00 uur onder leiding van Jeroen Bosman in een ruimte van Multifunctioneel Centrum ‘De Plataan’ aan Snijdelwijklaan 2, 2771 SX te Boskoop. Kom geheel vrijblijvend een repetitie bijwonen op de maandagen. U zult merken dat u al vrij snel een toontje mee kan zingen in het koor. Onder het genot van een consumptie kan het bestuur uw vragen beantwoorden.

Naar de website


BENEFIETCONCERT

TEN BATE VAN HET KWF
VRIJDAG 8 NOVEMBER 2019

Deelnemende koren

 • Shantykoor De Kreunende Sluisdeuren
  Dirigent: René de Groot
 • Gospelkoor Sound of Celebration
  Dirigent: Tim Hermsen
 • De Alphense Goldies
  Dirigent: Ibo van Ingen
 • Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers
  Dirigent: Jeroen Bosman

Nader toelichting voor bezoekers

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, hooguit alleen om de navigatie, bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browser instellingen.


Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.