”De Kreunende Sluisdeuren”

Mannen met echte zeemansbenen vermaken jong en oud met meeslepende liederen, zoals zeemannen dat doen. Met een bries in de zeilen voert het Shantykoor “De Kreunende Sluisdeuren” u mee over zeeën en oceanen met melodieën die tijdens het zware werk van de zeelieden werden gezongen. Vaak met weemoed over het meisje dat zij zo lang moeten missen, soms met humor over de bootsman en de kapitein. En wie een lied bekend in de oren klinkt, zingt dat heerlijk mee. Jawel, zeelieden zijn gezellige mensen en dat stralen wij uit tijdens de concerten die wij geven. Heeft u zeemansbenen en een zeemanshart? Kom over de loopplank en doe met ons mee! Ben je tussen de 18 en 70 jaar en wil jij het eens bij ons proberen? Dan ben je van harte welkom! We repeteren elke maandag van 19.30 - 22.00 uur in het Ashram College, Marsdiep 289, 2401 XH Alphen aan den Rijn (Ingang via zijde aan het Haringvliet) Je krijgt er uiteraard een heleboel vrienden bij. Het Shantykoor staat onder leiding van dirigent René de Groot.

Naar de website

BENEFIETCONCERT

TEN BATE VAN HET KWF
VRIJDAG 8 NOVEMBER 2019

Deelnemende koren

 • Shantykoor De Kreunende Sluisdeuren
  Dirigent: René de Groot
 • Gospelkoor Sound of Celebration
  Dirigent: Tim Hermsen
 • De Alphense Goldies
  Dirigent: Ibo van Ingen
 • Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers
  Dirigent: Jeroen Bosman

Nader toelichting voor bezoekers

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, hooguit alleen om de navigatie, bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browser instellingen.


Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.