”Sound of Celebration”

Het gospelkoor Sound Of Celebration uit Alphen aan den Rijn is op gericht in 1991. Omdat we de boodschap van het evangelie willen uitdragen aan alle mensen is het koor onafhankelijk en niet verbonden aan een kerk of kerkelijke richting. Het afwisselende repertoire dat gebracht wordt, bestaat uit hoofdzakelijk Engelse gospelmuziek, hoewel we ook een aantal Nederlandse liederen op ons repertoire hebben staan. We zijn een gemengd koor en zingen de meeste liederen vierstemmig, dus met sopraan, alt, tenor en baspartijen. Het aantal leden van het koor is ca. 45. Tijdens de concerten wordt ook het publiek ingeschakeld en krijgt de samenzang van meestal moderne praise liederen een belangrijke rol. Afhankelijk van de situatie zingen we met soundtracks of met een live-band. Om een optimale balans in het geluid te krijgen, wordt altijd gebruik gemaakt van een professionele geluidsinstallatie. Wij oefenen elke dinsdagavond van 20:00 22:00 uur in de Maranathakerk, Jongkind Coninckstraat 2b in Alphen aan den Rijn. Tijdens het oefenen hebben we om ongeveer 21:00 uur tijd voor een kopje koffie of thee. Het koor staat onder de enthousiaste leiding van dirigent Tim Hermsen.

Naar de website


BENEFIETCONCERT

TEN BATE VAN HET KWF
VRIJDAG 8 NOVEMBER 2019

Deelnemende koren

 • Shantykoor De Kreunende Sluisdeuren
  Dirigent: René de Groot
 • Gospelkoor Sound of Celebration
  Dirigent: Tim Hermsen
 • De Alphense Goldies
  Dirigent: Ibo van Ingen
 • Regiomannenkoor Die Gouwe Sanghers
  Dirigent: Jeroen Bosman

Nader toelichting voor bezoekers

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, hooguit alleen om de navigatie, bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browser instellingen.


Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.