Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

Via onderstaand formulier kunt u kaarten aanvragen voor het Benefietconcert t.b.v. het KWF.

Het concert vindt plaats op:

Vrijdag 8 november 2019 aanvang om 19.30 uur
Theater Castellum
Rijnplein 1-3
2405 DB Alphen aan den Rijn


Entreekosten
Kaarten kosten € 15,00. Deze entreeprijs is inclusief een pauzedrankje.


Wanneer u via dit formulier een of meerdere toegangskaarten voor het concert bestelt, houd dan rekening met een vermeerdering van het totaal verschuldigde bedrag met € 1,- i.v.m. portokosten.
Na betaling van het verschuldigde bedrag op rekening NL96 RABO 0341 1321 95 t.n.v. penningmeester Die Gouwe Sanghers worden de kaarten toegezonden. 

*Vereiste informatie.
Uw volledige naam * Graag dezelfde naam gebruiken als bij uw rekeningnummer vermeld.
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
E-mailadres *
Aantal kaarten *
Opmerking Nadere instructie; niet verplicht

 


Betaling
Het totaal verschuldigde bedrag dient overgemaakt te worden op: Rekeningnummer NL96 RABO 0341 1321 95 t.n.v. Die Gouwe Sanghers.
Graag onder vermelding van uw achternaam en het aantal kaarten.


 

Nader toelichting voor bezoekers

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, hooguit alleen om de navigatie, bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browser instellingen.


Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.