Programma

Het concert wordt geopend met het lied 'Dichter bij de hemel kom ik niet'. Een lied dat op verzoek van de Stichting Alpe d'HuZes werd geschreven door Maarten Peters. Eén van de leden van het Regiomannenkoor 'Die Gouwe Sanghers' heeft dit gezongen tijdens een optreden van het Popkoor 'De Alphense Goldies', waarvan hij ook lid is. Hij raakte dermate ontroerd door dit prachtige lied dat hij besloot een benefietconcert  te organiseren voor het KWF.

Hij heeft dit besproken met een te formeren commissie en deze heeft zich ten doel gesteld om een Benefietconcert te organiseren waaraan een viertal koren deelnemen t.b.v. het KWF.

Dit concert vindt plaats op 8 november in het Theater Castellum in Alphen aan den Rijn. Deze organisatie brengt alleen de kosten voor pauzedrankjes en medewerkers in rekening.

De deelnemende koren zijn:

  • Regiomannenkoor ‘Die Gouwe Sanghers’
  • Popkoor ‘Alphense Goldies’
  • Gospelkoor ‘Sound of Celebration’
  • Shantykoor ‘De Kreunende Sluisdeuren’.

Kaarten voor het concert kunnen worden gekocht voor € 15,00 inclusief een pauzedrankje. 

Het concert opent met het lied ‘Dichterbij de hemel kom ik niet’. Hierna is het woord aan de heer Leo Maat, wethouder Kunst en Cultuur van Alphen aan den Rijn.

Nader toelichting voor bezoekers

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, hooguit alleen om de navigatie, bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browser instellingen.


Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.