Generated with MOOJ Proforms Version 1.5

   

Wilt u als bedrijf onze sponsor worden?

Natuurlijk willen wij u graag als sponsor verwelkomen binnen onze organisatie.
Bedrijven of particulieren die geen kaarten kopen maar een gift willen doen en gebruik maken van de aftrekpost van de belasting, kunnen via het rekeningnummer NL96 RABO 0341 1321 95 van Die Gouwe Sanghers o.v.v. ik “doneer” met vermelding van actie “Benefietconcert Castellum” hun gift overmaken!.
Alle giften zijn 100% aftrekbaar sinds het KWF een AMBI-instelling is geworden!


Nieuwsgierig geworden?
Wanneer u onderstaand formulier invult en verzendt, kunt u op korte termijn een reactie verwachten.
Voor vragen i.v.m. sponsoring kunt u zich ook richten tot de leden van organisatie.

Alvast hartelijk dank!


Bankrelatie

Voor eenmalige donaties kunt u gebruik maken van rekeningnummer NL96 RABO 0341 1321 95 van Die Gouwe Sanghers o.v.v. ik “doneer” met vermelding van actie “Benefietconcert Castellum”

*Vereiste informatie.
Volledige (bedrijfs)naam
Uw Naam *
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
E-mailadres *
Uw telefoonnummer *
Opmerking

Nader toelichting voor bezoekers

Bij elk bezoek aan onze site wordt automatisch uw (tijdelijke) ip-adres herkend. Wij bewaren en gebruiken deze gegevens niet als individuele (persoons)gegevens, hooguit alleen om de navigatie, bezochte pagina's van onze site te analyseren om hiermee de bekendheid, functionaliteit en inhoud van onze site (en e-mails) te kunnen verbeteren. Om onze dienstverlening te optimaliseren worden via onze site in zeer beperkte mate zogenaamde cookies op uw computer geplaatst. Zo kunnen wij ervoor zorgen dat u bij een bezoek aan onze site niet herhaaldelijk dezelfde informatie ontvangt of moet invoeren. Deze gegevens blijven op uw eigen computer en worden door ons niet voor andere doeleinden gebruikt. Overigens is hetgeen in cookies wordt opgeslagen mede afhankelijk van uw eigen browser instellingen.


Als u wenst te reageren op ons privacybeleid of als u vindt dat onze site of ons handelen hiermee niet in overeenstemming is, vragen wij u contact met ons op te nemen.